Geschiedenis Van der Vaart B.V.

In 1974 besloot Gerard van der Vaart na jaren lang ervaring opgedaan te hebben in de haven in Rotterdam voor zich zelf te beginnen. De eerste 10 jaar is Van der Vaart B.V. gekenmerkt door de expeditie die gedaan werd van Frankrijk naar Nederland.

Toen beide zonen Sander en Walter in 1984 in het bedrijf kwamen werken werd de eerste koel- en vriescel geopend. Door de economische groei werd Van der Vaart B.V. al snel te klein, en ging hierdoor uitbreiden op het gebied van geconditioneerde opslag.

Door de jaren heen zijn de koel- en vriescellen verschillende keren verbouwd/vernieuwd. Het bedrijf steeds verder uitgebreid, tot een totaal van 9 koel- en vriescellen met een totaal van +/- 15.000 palletplaatsen en 60.000 m3. Door de jaren lange ervaring is het bedrijf bekend geworden in onze regio zoals het nu bekend staat: een vertrouwde leverancier van op- en overslag in de koel- en vries sector.

Ondertussen is de derde generatie ook aan het werk binnen het bedrijf. De kennis over koel- en vrieshuizen en het ondernemerschap in de breedste zin zijn dan ook met de lepel ingegoten. Dat de betrokkenheid groot is, merkt u dan ook bij het eerste contact.

Kwaliteit zoals het hoort, betrouwbaar, service en klantvriendelijk!

Van der Vaart B.V. staat onder toezicht van de overheidsinstantie NVWA (Voedsel en Waren Autoriteit). Mede hierdoor voldoen we aan de zeer strenge richtlijnen en wetgeving. Kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid zijn dan ook de belangrijkste punten binnen Van der Vaart B.V. als het gaat om opslaan van u producten en/of goederen. Van der Vaart B.V. doet er dan ook alles aan om de kwaliteit van de producten continu te waarborgen. Ons bedrijf wordt minimaal 1 keer per jaar grondig onder de loep genomen door de NVWA om te zien of we aan alle eisen voldoen.

Binnen ons bedrijf bieden wij een zo goed mogelijke service aan naar onze klanten toe. Wij streven er naar om een bedrijf te zijn dat niet alleen service gericht werkt, maar ook nog eens betrouwbaar is. Doordat wij al jarenlang in deze branche zo te werk gaan, staan wij dan ook bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid, service en klantvriendelijkheid.

Zusterorganisatie

Van der Vaart Services is uw full-service logistieke dienstverlener. Wij kunnen u een gebundelde expertise bieden voor een logistieke kwaliteitsoplossing op het gebied van transport, opslag, goederenhandling, voorraadbeheer en informatievoorziening. Dankzij onze jarenlange ervaring vindt u bij Van der Vaart Services een partner die daadwerkelijk meedenkt vanuit uw logistieke praktijk.

De dingen waar Van der Vaart Services zich de komende tijd op richt zijn:

  • Het inpakken/ompakken/verpakken van producten.
  • Het labelen van producten
  • Foliën
  • Sorteren
  • Palletiseren
  • Ambient/koel en vries transport

Erkenningen