Kwaliteit

De overheid en alle voedselautoriteiten stellen hoge eisen aan de op- en overslag en de verwerking van alle producten. Doordat Van der Vaart B.V. volgens goedgekeurde procedures werkt wordt al onze dienstverlening goed gewaarborgd.

NVWA

De Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit heeft al onze bedrijfsprocedures goedgekeurd. We beschikken over verschillende NVWA-erkenningen, waaronder de K474. De NVWA voert jaarlijks hiervoor hun inspecties/controles bij Van der Vaart uit.

Fenex

De bewaring van al onze producten/goederen vindt plaats onder de Fenex voorwaarden, gedeponeerd door de fenex, Nederlandse organisatie voor expeditie en logistiek, ter griffe van de arrondissementsrechtbank te Rotterdam

Registratie

Zeven dagen per week worden al onze koel- en vriescellen individueel gecontroleerd door het geautomatiseerd OPTILINK systeem. Dit systeem geeft een automatische doormelding naar onze installateur.

GMP+

Met het certificaat GMP + laten wij zien dat wij de kwaliteit en veiligheid van onze diervoeder producten serieus nemen.

Download certificaat

BRC   

Een BRC certificaat maakt aantoonbaar dat wij voldoen aan de certificeringseis voor voedselveiligheid door retailers. De normen zijn primair gericht op de eisen van Engelse supermarkten. Het is dan ook dé standaard voor deze supermarkten op het gebied van voedselveiligheidseisen.

Download certificaat

SKAL   

Van der Vaart B.V. is SKAL gecertificeerd. Hierdoor mogen wij alle biologische producten verhandelen en/of opslaan.

Download certificaat

Erkenningen